Quines eines existeixen per portar a terme projectes de cooperació en aigua i sanejament? Existeixen experiències prèvies? Com operador municipal d’aigua i sanejament puc cooperar amb altres operadors del món?

Ingeniería Sin Fronteras

Mitjançant aquesta jornada tècnica de treball dirigida a tècnics municipals i d’operadors públics d’aigua, es pretén contribuir a l’aplicació de l’Agenda 2030 per aconseguir els ODS. Es vol donar visibilitat als projectes de cooperació realitzats o en execució d’operadors nacionals d’aigua i sanejament amb altres entitats mundials, així com potencial la cooperació que es duu a terme directament des dels diferents municipis estatals i la seva contribució al compliment dels ODS 6.

Així mateix, es pretén avançar de forma més estratègica teixint aliances amb la cooperació tant estatal com catalana amb els actors involucrats en el desenvolupament sostenible com són els operadors d’aigua i els municipis, entorn de la construcció de partenariats, mobilitzant coneixement, capacitat tècnica i incorporant el Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament. A més també servirà com a acte preparatori del Congrés Mundial que la Gwopa organitzarà a la fi de l’any 2019 o inicis de 2020.

La jornada tindrà lloc el proper dijous 21 de març de 2019 de 9.30 a 14.00h al pavelló Sant Leopold del Recinte Modernista de Sant Pau (Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 Barcelona).

Es indispensable inscriure’s al següent formulari per poder accedir al Recinte Modernista de Sant Pau: http://bit.ly/JornadaCooperacionTecnica

Us hi esperem!